Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Διεξαγωγή του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων

Τα Τμήματα Καινοτόμων Δράσεων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων πρόκειται να διοργανώσουν στην Ερμούπολη το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Α/θμιας Eκπ/σης μεταξύ 7-11 Ιουνίου 2010.
Το κάθε σχολείο ή τάξη των Δημοτικών Σχολείων καθώς και τα Νηπιαγωγεία της Σύρου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν - κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ- θεατρικά , χορευτικά, μουσικά-χορωδιακά δρώμενα, καθώς και τις δημιουργίες τους - στο πλαίσιο της υλοποίησης καινοτόμων προγραμμάτων - σε πόστερ, εικαστικά έργα, φωτογραφίες, βίντεο, παρουσίαση ιστοσελίδων, κατασκευές, παιχνίδια, μαθητικά έντυπα .
Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης από ειδικούς εισηγητές – εμψυχωτές ,όπου θα μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητικές ομάδες.
Δηλώσεις συμμετοχής στο Φεστιβάλ μπορούν να υποβάλλουν όσα σχολεία ή τάξεις της Σύρου επιθυμούν να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους και να παρακολουθήσουν τις αντίστοιχες των άλλων σχολείων.
Σε επόμενη ανακοίνωση θα κοινοποιηθούν λεπτομερώς οι ακριβείς ημερομηνίες και οι χώροι διεξαγωγής του Φεστιβάλ , καθώς και το πρόγραμμα των εργαστηρίων δημιουργικής έκφρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: