Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "Το αειφόρο σχολείο του παρόντος και του μέλλοντος"

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΤΕΑΠΗ και Τμήμα Χημείας), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης, διοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Συμπόσιο με θέμα «Το αειφόρο σχολείο του παρόντος και του μέλλοντος», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22,23 και 24 Ιανουαρίου 2010 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στην Αθήνα.

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων και στους φορείς που με οποιοδήποτε τρόπο ασχολούνται με την Εκπαίδευση για την Αειφορία και σε κάθε ενεργό πολίτη που ενδιαφέρεται για την αειφορία.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, την υποβολή ανακοινώσεων και για την παρουσίαση μακετών, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, http://www.ellet.gr/ ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συμποσίου, κα Ισμήνη Κάβουρα, τηλ. 210-3225245.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συμποσίου : http://www.env-edu.gr/Documents/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: